Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

NOVINKY

arr3Prodejny Brilas 2016/2017Nové prodejny společnosti Brilas: Praha - Brno - Hradec Králové - Jihlava ... arr3Prodejny BestDrive - realizace v roce 2016I v letošním roce jsme vybavovali prodejny BestDrive v České republice - interiéry v Ostravě, Praze... arr3Realizace zasedací místnosti Continental Barum s.r.o. Otrokovice ... arr3Kancelářské a zasedací prostory pro jednatele společnosti Continental Barum s.r.o. ... arr3NÁBYTEK Z UMĚLÉHO KAMENEUmělý kámen Vám otevírá nové možnosti ve výbavě interiéru i exteriéru. Odolnost vůči poškrábání a... arr3Realizace interiérů "PŘED A PO"Provádíme kompletní realizace kuchyňských linek vč. dodání vestavných spotřebičů. Nepořádek po nás...

KONTAKT

Petr Pišl
Štěrkoviště 1295
765 02 Otrokovice
tel: 601 377 762, 776 215 303
info@vep-interier.cz
obchod@vep-interier.cz

 

Kancelářská skříň šatní, kombinovaná, nástavbová, přístavná skříň nebo policová rohová skříň. Designový kancelářský stůl pevný nebo výškově stavitelný, konferenční stolek, PC stůl, přístavný stůl, uzamykatelný kontejner na kolečkách, nástavba na stůl. Stolová deska, stolová podnož, stolová spojka. Kvalitní a pohodlný SEDACÍ NÁBYTEK od českých výrobců: kancelářská židle a kancelářské křeslo, konferenční stohovatelná židle a křeslo, luxusní kožené nebo koženkové manažerské křeslo se synchronním mechanismem, pracovní otočná židle, moderní plastová židle, vícemístná lavice do čekacích prostor, pohodlné křesílko nebo pohovka, školní židle nebo otočná ordinační židle pro lékaře i dílenské provozy.

 

Zakázková výroba a e-shop s českým kancelářským nábytkem, realizace kancelářských, jednacích a recepčních prostor, výroba nábytku na míru do interiéru a exteriéru vašeho domova po celé ČR.

 

Vestavná skříň s posuvnými dveřmi, lakovaná kuchyně, call centrum, vybavení kanceláře, recepční pult, atypický nábytek do škol či dětský pokojíček... Pokud jste na našem e-shopu www.vep-interier.cz nenalezli to, co hledáte a máte vlastní představy o budoucím vybavení vašeho interiéru, neváhejte nás kontaktovat s konkrétními požadavky. Nábytek je zhotovován v prostorách dílny naší společnosti, jedná se tedy o český výrobek.

 

Pohodlné a kvalitní matrace LEH od českého výrobce. Polohovací nebo pevné rošty pod matraci s výkyvnými lamelami. Matrace se studenou HR pěnou, matrace s RE-PUR pěnou, matrace s viscoelasticku pěnou, latexové matrace, antibakteriální a antialergické matrace, anatomické matrace, partnerské matrace, vrstvené matrace sendvičového typu, středně měkké matrace, středně tvrdé matrace, tvrdé matrace, levné a ekonomické matrace, matrace s paměťovou pěnou, profilované matrace, snímatelné a pratelné potahy dle vašeho výběru.


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.