Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

NOVINKY

arr3Prodejny Brilas 2016/2017Nové prodejny společnosti Brilas: Praha - Brno - Hradec Králové - Jihlava ... arr3Prodejny BestDrive - realizace v roce 2016I v letošním roce jsme vybavovali prodejny BestDrive v České republice - interiéry v Ostravě, Praze... arr3Realizace zasedací místnosti Continental Barum s.r.o. Otrokovice ... arr3Kancelářské a zasedací prostory pro jednatele společnosti Continental Barum s.r.o. ... arr3NÁBYTEK Z UMĚLÉHO KAMENEUmělý kámen Vám otevírá nové možnosti ve výbavě interiéru i exteriéru. Odolnost vůči poškrábání a... arr3Realizace interiérů "PŘED A PO"Provádíme kompletní realizace kuchyňských linek vč. dodání vestavných spotřebičů. Nepořádek po nás...

KONTAKT

Petr Pišl
Štěrkoviště 1295
765 02 Otrokovice
tel: 601 377 762, 776 215 303
info@vep-interier.cz
obchod@vep-interier.cz

 

Kancelářská skříň šatní, kombinovaná, nástavbová, přístavná skříň nebo policová rohová skříň. Designový kancelářský stůl pevný nebo výškově stavitelný, konferenční stolek, PC stůl, přístavný stůl, uzamykatelný kontejner na kolečkách, nástavba na stůl. Stolová deska, stolová podnož, stolová spojka. Kvalitní a pohodlný SEDACÍ NÁBYTEK od českých výrobců: kancelářská židle a kancelářské křeslo, konferenční stohovatelná židle a křeslo, luxusní kožené nebo koženkové manažerské křeslo se synchronním mechanismem, pracovní otočná židle, moderní plastová židle, vícemístná lavice do čekacích prostor, pohodlné křesílko nebo pohovka, školní židle nebo otočná ordinační židle pro lékaře i dílenské provozy.

 

Zakázková výroba a e-shop s českým kancelářským nábytkem, realizace kancelářských, jednacích a recepčních prostor, výroba nábytku na míru do interiéru a exteriéru vašeho domova po celé ČR.

 

Vestavná skříň s posuvnými dveřmi, lakovaná kuchyně, call centrum, vybavení kanceláře, recepční pult, atypický nábytek do škol či dětský pokojíček... Pokud jste na našem e-shopu www.vep-interier.cz nenalezli to, co hledáte a máte vlastní představy o budoucím vybavení vašeho interiéru, neváhejte nás kontaktovat s konkrétními požadavky. Nábytek je zhotovován v prostorách dílny naší společnosti, jedná se tedy o český výrobek.

 

Pohodlné a kvalitní matrace LEH od českého výrobce. Polohovací nebo pevné rošty pod matraci s výkyvnými lamelami. Matrace se studenou HR pěnou, matrace s RE-PUR pěnou, matrace s viscoelasticku pěnou, latexové matrace, antibakteriální a antialergické matrace, anatomické matrace, partnerské matrace, vrstvené matrace sendvičového typu, středně měkké matrace, středně tvrdé matrace, tvrdé matrace, levné a ekonomické matrace, matrace s paměťovou pěnou, profilované matrace, snímatelné a pratelné potahy dle vašeho výběru.


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů